Brandy Rae Bonney-2

In juni fotografeer ik het graf van Brandy Rae Bonney op Mountain View Cemetery.
In augustus schrijf ik hier over haar dood.

Een paar dagen geleden blader ik door Kingmans (bijna) daily paper (de krant verschijnt niet op zaterdag, wel op zondag) en zie een foto waarvan ik denk: aankondiging show in Laughlin, wat net aan de andere kant van de rivier in Nevada ligt dus daar kun je gokken en shows kijken zoals van de paar Beach Boys die nog over zijn.

Ik kijk beter. Het is een grote advertentie ter nagedachtenis van Brandy Rae Bonney:
“In loving memory on your 5th anniversary in heaven.
Mom, Dad, Mimi, Brother, Nana & Rena.”

Ik ben ontroerd. Door het plaatsen van de advertentie, door “now all we have are memories and pictures in a frame“.
Zelf weet ik niet zo zeker of Brandy Rae Bonney het nu al 5 jaar leuk heeft met de engelen.
Maar soms zou ik het graag geloven.

Laat wat van je horen

*